FIGYELEM! A világpiaci bizonytalanság miatt a kiírt árak bizonytalanok! Sajnos a helyzet globális szintű, így ráhatásunk nincs. Kérjük, minden esetben kérjen árajánlatot. Köszönjük!

Szúnyoghálók

Fix-, mobil-tolópályás-nyílókeretes szúnyogháló rendszereink funkciójuknak tökéletesen eleget téve, tartós, jó minőségű alapanyagokból és korszerű kivitelben kerülnek gyártásra.

Fix szúnyogháló

Készülhet akár műanyag vagy alumínium profilból.
Minden típusú nyílászáróra alkalmazható. A műanyag fix kizárólag fehér színben gyártható, az alumínium alapáron fehér vagy sötétbarna színben rendelhető felár ellenében. Fóliás vagy festett kivitelben is gyártható.
A peremes és falcos kivitel gyorsan és könnyedén eltávolítható a tél beköszöntével.

Rolós szúnyogháló

Bármilyen típusú ablakra felszerelhető. A rolós szúnyogháló alumínium keretben van, a tokban egy spirálrugó segíti elő a könnyed és gyors
működését.

A rendszer felszerelhető ablakokra és ajtókra egyaránt. Ablakra függőleges, ajtóra vízszintes mozgatású kivitelben. Az alumínium osztott keret és az üvegszálas háló hosszú élettartamot biztosít.
Használata gyerekek számára is egyszerű.

Tolóajtós szúnyogháló

A tolóajtós típusnál két egymással párhuzamosan közlekedő mozgó rész vagy egy pályahosszabbítással ellátott szúnyogháló alkalmazható.
Ideális megoldás toló-bukó vagy emelő-toló erkélyajtóra.

Pliszé szúnyogháló

Vízszintes működtetésű, zsinóros vezetésű pliszé szúnyogháló. Az UV-stabil fekete üvegszálas háló nyitott és csukott helyzetben is harmonika szerű állapotban van és nem csak a két végén, hanem bárhol megállítható.
Ideális megoldás toló-bukó vagy emelő-toló erkélyajtóra.

Alap adatok

Alapáras tok szín: fehér vagy sötétbarna
Háló színe : szürke, pliszé esetében fekete
Háló anyaga: üvegszál

Rendelhető extrák

Színes kivitel (fóliázott vagy festett)

További termékek

Alumínium redőny

Műanyag redőnyök

Belső árnyékolók