Reluxa:
A reluxa a belső árnyékolás egyik legnépszerűbb és legrégebb óta elterjedt terméke. Esztétikus megjelenésének, gazdag színválasztékának és nem utolsó sorban praktikusságának, könnyen kezelhetőségének köszönhetően, lakások és irodák közkedvelt belső árnyékolói. A lamellák szélleségtől függően 16mm és 25mm-es alumíniumból többféle kivitelben készülnek. A kivitel szempontjából megkülönböztetünk üvegpálcás valamint gyöngylácos típusúakat amelyek a legkülönbözőbb formájú és speciális típusú ajtó és ablaknyílásokon is egyaránt alkalmazhatóak.

Roletta:
A roletta napjaink egyik legnépszerűbb és legrégebb óta forgalomban lévő belső árnyékolója. Esztétikai megjelenését a textilia színeinek a gazdagsága illetve a textilia anyagának strukturája határozza meg. Az textiliák tekintetében megkülönböztetünk a hagyományos vásznak mellett , fényáteresztő és fényzáró anyagokat is egyaránt amelyek a színskála legkülönbözőbb színeiben érhetők el. A roletták szinte minden nyílászáró típusra, legyen ez /Standard ablak, Tetőtéri ablak, Egyedi formájú ablak/ egyaránt könnyen felszerelhetők. Készülhetnek tokozott nélküli illetve tokozott kivitelben.

Sávroló:
A sávroló több funkciót egyszerre betöltő árnyékolási megoldás. A sávok váltakozásának köszönhetően állíthatjuk fényáteresztő vagy árnyékoló/sötétítő pozícióba is, így egy szerkezettel kiválthatjuk a fényáteresztő függöny és a sötétítő vagy fényzáró függönyt is. Alkalmazhatjuk lakásba, üzletbe, irodába egyaránt ez az ablak roló típust. A sávroló kiváló olyan helyiségben, ahol nincs sok hely a nyílászárók mellett vagy fölött.